Руляда з курки - Image

Руляда з курки

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Славнозвісна страва білоруської кухні. Здавалося б, країна по-сусідству, а така незвичайна страва. Але не будемо втрачати час на з'ясування, чому страва сусідньої країни у нас рідкість, а краще почнемо її робити. Секрет її успіху в тому, що курка виходить дуже пряна і смачна. До того ж, як відомо, курка - це білок, а значить її можна подавати навіть увечері за святковим столом, не боячись, що така смакота залишить свій слід на фігурі. Додамо, що курку в цій страві можна також запекти у фользі в духовці - смак від цього тільки виграє і набуде нового відтінку.

Ingredients

Курка

1 шт.

Часник

3 зубчика

Сіль

за смаком

Яйця

3 шт.

Молоко

2 ст.л.

Preparation steps

01

Курку вимити, обсушити, розрізати вздовж черевця і відокремити шкіру від м'яса, намагаючись не порвати курячу шкіру. М'ясо відділити від кісток і обережно відбити, накривши пакетом.

02

Курячі кісточки покласти в каструлю, залити водою, покласти цибулину, морквину, посолити і зварити бульйон (після закипання зняти піну). Часник дрібно порізати.

03

Яйця збити з молоком, додати сіль і на розігрітій і змащеній маслом сковороді підсмажити тонкі яєчні млинчики.Часник дрібно порізати.

04

На столі або обробній дошці розкласти курячу шкіру, трохи посолити і зверху укласти відбиті пласти м'яса. М'ясо посолити і посипати дрібно порізаним часником.

05

Зверху укласти яєчні млинці і згорнути рулет, щоб начинка виявилася усередині. Рулет загорнути в марлю або полотняну серветку, перев'язати нитками і укласти в бульйон.

06

Варити руляду на маленькому вогні протягом 50-60 хвилин. Готовий рулет охолодити під легким пресом.

07

Прикрасити готову руляду як подпбається і подавати, порізавши скибочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Руляда з курки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua