
Рататуй з сиром
Всі чули про відомий рататуй, який прийшов до нас з Італії. Там ця страва досить відома. Та головний плюс в тому, що в ньому смачно поєднуються овочі, і тому страва виходить не ситна, але смачна. Ми пропонуємо вам трохи змінений рецепт рататуя - овочі з сиром. Сир надає страві особливий смак, який робить страву ще м'якшою і смачнішою. Ви можете брати навіть інші овочі, які вам подобаються більше або пробувати щоразу щось змінити в інгредієнтах. У будь-якому випадку страва буде смачною і порадує вас і ваших рідних. Ну а той факт, що страва не калорійна, робить її ще цікавішою. Так що спробуйте зробити її якомога швидше.
Ingredients
Сир
200 г.
Баклажани
250 г.
Кабачки цукіні
250 г.
Часник
30 г.
Червона цибуля
150 г.
Олія оливкова
20 мл.
Сіль
5 г.
Перець чорний мелений
5 г.
Помідори
2 шт.
Preparation steps
01
Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.
02
Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.
03
Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.
04
Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores