
Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном
У нашій країні і в інших країнах, де пудинг не є традиційною стравою, його зазвичай продають у магазинах в готовому вигляді. Безсумнівно, пудинг, приготований в домашніх умовах, буде набагато смачніше. Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - один з безлічі рецептів несолодких пудингів, ця дуже смачна закуска обов'язково сподобається всім любителям англійської кухні. Взагалі пудинги в Англії почали готувати, намагаючись застосувати з користю різні залишки продуктів та інших страв. Подаючи на стіл, пудинг з солодкої цибулі з пармезаном прикрашають гілочками чебрецю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Red Onion
3 шт.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
10 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Thyme 50g
за смаком
Preparation steps
01
Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.
02
Духовку розігріти до 180°C.
03
У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.
04
Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores