
Кабачкові оладки з куркою
Неймовірно смачна страва, яку ми вам рекомендуємо приготувати, може вас сьогодні порадувати в якості вечері. Це незвичайний рецепт приготування оладок. Адже, зазвичай оладки готують, щоб потім подавати в якості десерту. Але наші оладки відмінно наситять ваш організм поживними речовинами в якості вечері або обіду. Кабачки, які присутні в страві зроблять наші оладки ще більш ніжними та легкими. Часник додасть відмінного апетитного аромату страві. Оладки будуть гарні в якості самостійної страви. Подавати оладки можна зі сметаною або майонезом, прикрасивши дрібно порізанною зеленню. Приємного апетиту!
Ingredients
Куряче філе
250 г.
Кабачки
350 г.
Борошно
100 г.
Яйця
2 шт.
Сметана
2 ст. л.
Часник
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Кабачки натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес. Куряче філе дрібно нарізати.
02
Яйця збити з сіллю і перцем. Додати борошно, помішуючи. Додати кабачки, куряче філе і часник. Перемішати.
03
Смажити на розігрітій сковороді, змащеній олією, із двох сторін 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores