Пряникоий пиріг з шоколадним соусом (в мікрохвильовій печі) - Image

Пряникоий пиріг з шоколадним соусом (в мікрохвильовій печі)

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пиріг не тільки смачний, але дуже запашний і неймовірно ароматний! Ще б пак, адже в нього входять імбир, кориця і гвоздика, яблука і шоколад. Якщо до вас нагрянули гості чи просто захотілося побалувати свою родину апетитною випічкою - цей рецепт буде дуже доречним! Причому, готувати в мікрохвильовці дуже легко і швидко! Час приготування пирога може змінюватися від 10 до 20 хвилин, залежно від форми для випічки. Подавати до столу, поливши шоколадним соусом і краще з ароматним і гарячим чаєм або з морозивом. Шоколад краще брати чорний без будь-якої начинки.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

625 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Homemade Butter

130 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

170 г.

Pripravka Baking Powder for Dough 18g

6 г.

Spice Cinnamon Ground

5 г.

Spice Clove Ground

3 г.

Salt Egypt

3 г.

Auchan Milk Ultrapasteurized 1.5% 1027g

175 г.

Litniy Med Honey 750g

125 г.

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Dried In Sugar Ginger

100 г.

Spice Ground Ginger

10 г.

Merci Dark Chocolate Candies 250g

170 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

90 г.

Preparation steps

01

Спочатку яблуко потрібно потерти на тертці. Змішати блендером цукор (125 г.), масло (100 г.), розпушувач, імбир мелений, корицю, гвоздику, сіль. Збільшивши швидкість блендеру продовжувати збивати деякий час.

02

Потім додати борошно, молоко 1,5%, мед, яйця, яблука. Все ретельно збити. Вилити тісто у форму, зверху посипати січеним у цукрі імбирем.

03

Випікати пиріг в режимі "свч" при максимальній потужності протягом 20 хвилин. Після приготування залишити у печі на 10 хвилин.

04

Далі потрібно приготувати шоколадний соус. Для цього у кастрюлі середнього об'єму нагріти воду (115 мл.) до кипіння та висипати цукор (45 г.). постійно помішуючи до його повного розчинення. Потім подрібнити шоколад на дрібні шматочки та порізати якнайдрібніше вершкове масло (30 г.). Висипати масло та шоколад у воду з цукром і розмішати. Прибрати кастрюлю з вогню та мішати, поки масло та шоколад повністю не розчиняться та не перемішаються з водою. Додати до соусу вершки та ваніль і розмішати до однорідної консистенції. Подавати до столу, поливши шоколадним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пряникоий пиріг з шоколадним соусом (в мікрохвильовій печі) – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua