
Свинина з яблуками
Хоча страва ця і досить проста і всім відома, все ж якщо вона таке популярна, значить і дуже смачна. Готувати свинину - це взагалі завжди до ситної і добротної вечері. Адже це м'ясо, напевно, лідер із ситності серед інших. І проте свинина залишається дуже популярною. Щоб ви завчасно не думали, що це якась несмачна або занадто звичайна страва, завіримо вас, що свинина з яблуками дуже добре доповнюють один одного. Адже яблука надають страві певну кислинку, якої так не вистачає. Без них м'ясо буде досить сухе. А тепер ви вже можете подавати його з будь-яким гарніром навіть до звичайної або ж навпаки святкової вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
1 кг.
Johnprince Apple 70+
4 шт.
Onion
2 шт.
Iberica Garlic Cloves 100g
5 шт.
Spice Dried Rosemary
5 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно взяти м'ясо, промити його, просушити паперовим рушником, після чого натерти його сумішшю солі, перцю та оливкової олії. Потім м'ясо можна відкласти на деякий час.
02
Тепер потрібно взяти яблука, промити їх, вирізати серцевину та кожне яблуко порізати на 4 часточки. Взяти часник, почистити і дрібно порізати. Цибулю теж почистити та порізати на 4 часточки.
03
Взяти форму для запікання, змастити її олією та викласти туди свинину, а по периметру, всі інгредієнти, що залишилися: яблука, цибулю, часник. Зверху м'ясо посипати сушеним розмарином.
04
Духовку розігріти до 180°С та поставити туди свинину приблизно на годину. А взагалі, час випікання свинини залежить від її ваги з розрахунку 1 година на 1 кг. ваги. До мяса подати печені яблука.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores