
Кишеньки зі свинини з ананасами та хріном
Кишеньки зі свинини з ананасами і хріном - блюдо для ыстинних чоловіків, сильних, рішучих, справжніх здобувачів. Покажіть своєму коханому, що ви цінуєте його, що він справжній супермен. Адже який чоловік не любить свинину. А в поєднанні з ананасом, яйцем і хріном м'ясо стає незвичайно смачним. Блюдо подарує коханому заряд сили і енергії. А після того, як ніжний і пікантний смак зігріє душу чоловіка, вгамує голод, він стане вас обожнювати і цінувати ще більше. Ананас додасть солодощів м'ясній страві, а хрін додасть пікантності та незвичності смакові. Від такої смакоти мало хто відмовиться. І повірте, ваші зусилля будуть цілком виправдані.
Ingredients
М'ясо свинини (карбонад)
600 г.
Кружечки консервованого ананаса
4 шт.
Готовий хрін
20 г.
Яйце
2 шт.
Борошно
24 г.
Паніровочні сухарі
30 г.
Олія
60 г.
Preparation steps
01
Нарізати свинину поперек волокон. Злегка відбити, ножем прорізати кишеньки.
02
Ананаси нарізати шматочками. Кожну кишеньку всередині змастити хріном та заповнити ананасами. Кишеньки панірувати в борошні (борошно попередньо змішати з сіллю та перцем). Потім в розмішаному яйці. Добре панірувати в сухарях.
03
Обсмажити на сковорідці з двох сторін на помірному вогні. Довести до готовності приблизно 40 хвилин в духовці при температурі 200°C. Готові кишеньки можна подавати без гарніру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores