
Печена брюссельська капуста з часником
Із брюссельської капусти можна приготувати дуже багато смачних і неймовірно корисних страв. Наприклад, печену брюссельську капусту з часником. Після запікання в духовці капуста змінить свій колір з яскраво-зеленого на буро-зелений і, звичайно, підрум'яниться, стане злегка хрусткою зовні, але ніжною, соковитою і м'якою всередині. Часничок додасть страві легку гостроту і аромат. При бажанні можна посипати капусту натертим пармезаном і відправити в духовку ще на 5 хвилин. В результаті приготування у Вас вийде відмінний овочевий гарнір. Просто, низькокалорійно і дуже корисно!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Horeca Group Brussels Sprouts Fast-frozen
500 г.
Garlic
3 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Капусту викласти у вогнетривку форму, додати дрібно нарізаний часник, змішати.
03
Скропити оливковою олією і лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.
04
Випікати 20 хвилин, дістати з духовки, перемішати, випікати ще 10 хвилин. Дістати з духовки, посолити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores