Відкритий пиріг з гарбузом, пореєм і козячим сиром - Image

Відкритий пиріг з гарбузом, пореєм і козячим сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Відмінне поєднання сирного тіста, гарбуза, цибулі-порею і козячого сиру. Тісто для пирога може бути рубаним і листковим, але тільки не дріжджовим. Не замішують тісто руками, інакше вийде важким. Щоб тісто для пирога було більш ніжним і розсипчастим, рекомендується перед випічкою витримати його в холодильнику як мінімум 30 хвилин. Тісто, викладене в форму, потрібно проколоти вилкою в декількох місцях, щоб не здулося, поставити в духовку і випікати до появи рум'яної скоринки, через 10-12 хвилин перевірити, чи не вздулося тісто, при необхідності знову проколоти виделкою і притиснути його до дна форми. Пиріг можна подавати як самостійну страву. Перед подачею посипають дрібно нарізаною зеленню.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

3 ст. л.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

за смаком

Fresh Thyme 50g

1,5 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Leek

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Homemade Butter

за смаком

Hokkaido Pumpkin

150 г.

Entrepinares Goat Cheese

2,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

0,5 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

2 ч. л.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

1,5 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°С, подрібнити розм'якшене масло на шматочки, змішати з борошном, додати тертий пармезан і чебрець, поступово вливати воду, постійно замішуючи тісто. Після чого, прибрати в холодильник на 30 хвилин.

02

Гарбуз очистити і нарізати шматочками, покласти на деко, скропити зверху оливковою олією, приправити спеціями, випікати протягом 15 хвилин, після остудити.

03

Цибулю нарізати кільцями, викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом та оливковою олією. Обсмажити. Цибуля не повинна пригорати. Влити вино до цибулі, протушкувати до випарювання рідини. За смаком додати сіль і перець. Остудити суміш.

04

Приготоване тісто розкачати, викласти начинку, трохи при цьому залишивши краї, спочатку цибулю, потім гарбуз, в проміжки викласти сир. Залишені краї тіста загорнути, сформувавши бортики.

05

Змастити зверху тісто збитим яйцем. Залишки яйця змішати з вершками. Залити зверху пиріг. Поставити в духовку на 30-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min