Апельсиновий пудинг - Image

Апельсиновий пудинг

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.

Ingredients

Борошно

80 г.

Яйця (жовтки відокремити від білків)

3 шт.

Апельсин

2 шт.

Апельсиновий сік

70 г.

Цукор

150 г.

Масло вершкове

80 г.

Розпушувач тіста

0,5 ч. л.

Молоко

0,25 л.

Цукрова пудра

5 г.

Терта цедра

5 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.

02

Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.

03

Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.

04

Далі вмішати сік та молоко.

05

Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.

06

Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.

07

Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.

08

Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсиновий пудинг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua