
Мандариновий рулет із листкового тіста
Приємно, коли завжди є під рукою легкий рецепт десерту. Ви завжди можете приготувати його до будь-якого зручного випадку. А що, якщо такий десерт не тільки дуже смачний, але і корисний? Тоді приємно подвійно. На перший погляд нічим непримітний рецепт рулету насправді дуже корисний. У ньому досить багато вітамінів. Взяти хоча б мандаринову кірку. Всім відомо, що вона навіть більш корисна, ніж самі мандарини. У першу чергу, вона багата вітаміном С. Крім того, в помадці для рулету використовується кориця. Відома вона теж далеко не тільки своїми ароматом. У кориці також дуже багато корисних речовин. Так що десерт у вас вийде і смачний, і корисний.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
400 г.
Almond
150 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Mandarin
1 шт.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
2 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Листкове тісто розморозити і розкачати в прямокутник товщиною 3 мм.
02
Мармелад тонко нарізати, мигдаль посікти. Перемішати і цією сумішшю посипати тісто.
03
Краї тіста змастити жовтком. Згорнути пласт тіста і скріпити краї.
04
По верху рулету зробити надрізи. Покласти рулет на деко, вистелене пергаментом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
05
Нагріти молоко з цукром, мандаринової кіркою, вершковим маслом і корицею.
06
Кукурудзяне борошно розвести водою, додати в кипляче молоко, трохи прокип'ятити і вийняти кірку
07
Гарячою помадкою полити готовий рулет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores