Цибулевий флан по-французьки - Image

Цибулевий флан по-французьки

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Слово "флан" в перекладі з французької означає "відкритий пиріг". Своєрідна "тарілка" із тіста в цьому пирозі заповнена начинкою. Начинки можуть бути самими різними: овочевими, м'ясними, фруктовими. У даному рецепті дуже смачна начинка з обсмаженої цибулі, збитої яєчно-молочної суміші з додаванням натертого сиру. Крім цього для оформлення цибулевого флану пропонується використати філе анчоусів і маслини. Інгредієнти для тіста - натерта на тертці відварна картопля, борошно, маргарин і вода. Зверніть увагу, що спочатку протягом 10-ти хвилин випікають у духовці "тарілку" із тіста, а потім вже виливають у неї начинку і випікають, поки начинка не стане золотистою.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

1 ст. л.

Packed Potatoes

150 г.

Packed Onion from 3kg

3 шт.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

50 г.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

8 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

7 Flour 1kg

250 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Grana Padano 32% cheese

200 г.

Aspra Anchovy Fillets in Sunflower Oil 80g

4 шт.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити і відварити цілим. Остудити і натерти на тертці.

02

Для тіста змішати борошно, картоплю і маргарин. Додати воду і швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.

03

Цибулю очистити і нарізати кільцями. Розтопити маргарин, просмажити цибулю. Охолодити.

04

Натерти сир. Змастити форму для пирога маргарином. Розкачати тісто, викласти у форму, проткнути в декількох місцях виделкою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.

05

Розігріти духовку до 200°C. Запікати оболонку для пирога 10 хвилин.

06

Збити яйця і молоко, додати сир. Приправити сіллю, перцем. З'єднати з цибулею. Вилити начинку  в оболонку пирога. Розрізати філе анчоусів уздовж.

07

Оформити флан анчоусами і маслинами. Запікати 25 хвилин 150°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min