Сочевичний суп з сиром - Image

Сочевичний суп з сиром

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сочевичний суп з сиром – це надзвичайно поживно та смачно. Його дуже часто використовували наші предки як ліки, тому в корисності цієї страви немає сумніву. Чечевиця зараз не дуже часто використовується, вона є трішки забутою людьми рослиною, проте загальне погіршення стану навколишнього середовища, потребує активізації нових вітамінних комплексів, саме такою є ця дивовижна складова нашої страви. Проте не слід забувати і про її смакові властивості, які вдало доповнюються ніжним, духмяним сиром. Актуальність даної страви просто зашкалює, її легкість та здатність насичувати організм енергією, приємно порадує вас. Тому готуйте із задоволенням!

Ingredients for the recipe

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
452.70

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

per 1 kg

Ingredients

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

150г

Metro Chef Green Lentil 500g

350г

Onion

2шт

Carrots

150г

Garlic

100г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10мл

Salt Egypt

Spice Black Pepper Ground

Akvulya Still Water 2l

1600мл

Cilantro 70g

50г

Lime

150г

Preparation steps

01

Головку часнику очистити, зрізати верх.

02

Пару цибулин очистити від лушпиння. Моркву очистити і нарізати кружечками.

03

Сочевицю промити, покласти в каструлю разом з морквою та цибулею, залити водою, довести до кипіння. Посолити, поперчити, зменшити вогонь, варити, поки сочевиця не розвариться (15 хвилин).

04

Витягнути з каструлі цибулини. Додати запечений часник, подрібнити блендером до отримання однорідної суміші.

05

Додати натертий на дрібній тертці легкий сир, перемішати до повного розчинення сиру.

06

Розлити суп по тарілках, прикрасити кінзою і скибочкою лайма.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min