
Курка з кеш'ю по-азійськи
Цей дивовижний рецепт курки з кеш’ю по-азійськи відмінний початок для тих, хто хоче навчитися в домашніх умовах готувати екзотичні страви. Найкраще для смаження такої страви підійде вок, але можна готувати і в звичайній глибокій сковороді. Кришкою накривати не треба, щоб не перетворити овочі в рагу, в готовій страві овочі повинні трохи хрустіти. Варто бути обережними з дозуванням чилі перцю. Кунжутне масло надає страві справжній смак Азії. Цей класичний рецепт курки з кеш’ю по- азійськи - справжній шедевр, таке приголомшливе поєднання кольорів, смаків і ароматів як тут, більше ніде не зустріти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
2 шт.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 шт.
Green Pepper
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пучка
Dried Cashews
80 г.
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Auchan Sesame Oil 240ml
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Garlic
5 шт.
Red Chili Pepper
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Preparation steps
01
Курку необхідно попередньо замаринувати в суміші оливкової олії, соєвого соусу і подрібненого часнику, протягом 1-5 годин.
02
Курку нарізати шматочками, обсмажити в рослинній олії на сковороді до золотистої скоринки. Влити соєвий соус.
03
Подрібнити зелену цибулю, ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Подрібнити часник. Перець чилі дрібно посікти. У сковороду до курки додати обидва види цибулі і болгарський перець. Обсмажити протягом 5 хвилин помішуючи. Додати часник, горіхи і чилі. Влити кунжутну олію, перемішати всі інгредієнти і готувати ще 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores