
Карі з білокачанної капусти
Якщо вам набридли важкі жирні м'ясні страви, тоді пропонуємо розвантажити свій раціон і приготувати легку овочеву страву. Це прекрасна страва з кулінарії східної кухні, а точніше це індійська страва. Але інгредієнти в даній страві зовсім звичні для нашого столу. Дана страва відрізняється тільки великою кількістю приправ східної кухні, що надає їй індійський присмак. Дану страву можна вживати в якості основної страви, нічим не доповнюючи її, а можна як гарнір. Якщо ви будете подавати страву як гарнір, то дуже смачно буде подати до карі з білокачанної капусти відварену курку. Ще дуже вдале поєднання буде, якщо подати до такого гарніру тушковану баранину. І не забудьте рясно посипати страву зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salad Sunflower Oil 500ml
0,5 ст.
Cabbage
300 г.
Packed Potatoes
200 г.
Onion
200 г.
Ayfer Kaur Curry Powder 50g
0,5 ст. л.
Eco Roman Cumin 15g
0,25 ч. л.
Mria Grounded Red Pepper 20g
0,25 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Clove 10g
2 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
50 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
На розігрітій олії обсмажити цибулю, нарізану кільцями.
02
Додати порошок-карі і тушкувати 5 хвилин на маленькому вогні.
03
Потім додати інші приправи і нарiзану смужками капусту. Тушкувати 10 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи.
04
Очищену картоплю нарізати кубиками, додати воду і томат-пасту. Варити на слабкому вогні до готовності. Додати капустяну масу. Посолити.
05
Перед подачею прибрати лавровий лист і гвоздику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores