
Харчо з баранини
Суп -харчо традиційно готують їх яловичини. Цей дуже наваристий на спеціальній кислій основі суп завітав до нас із Грузії. Там в суп додають спеціально сушені сливи ткемалі. Вони ж і надають особливого смаку страви. Крім того, тут багато часнику і різноманітних трав: кінза, кориця, різні приправи. Тому суп виходить дуже пряний і запашний. А ще він набагато густіший, ніж звичайні супи, до яких застосовують золоте правило "в супі має бути половина рідини". У класичному варіанті рецепта є три інгредієнти, які не можна прибрати. Це яловичина, сливи і горіхи - відмінна риса саме грузинського супу. Однак зараз існує багато різних рецептів супу -харчо.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Brisket
0,3 кг.
Steamed Rice
35 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
30 г.
Garlic
3 шт.
Red Chili Pepper
5 г.
Cilantro 70g
15 г.
Spice Hmeli-suneli
1 г.
Spice Black Pepper Ground
1 г.
Auchan Clove 10g
1 г.
Spice Cinnamon Ground
1 г.
Marinado Adjika 450g
10 г.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Preparation steps
01
Баранину нарізати на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, зварити бульйон. Цибулю дрібно нарізати, змішати її з перцем свіжомеленим, перемішати вручну.
02
Розігріти сковороду, налити рослинну олію, додати томатну пасту, пасерувати.
03
Дрібно нарізати часник і зелень, змішати. У киплячий бульйон додати суміш цибулі з перцем, половину нарізаного перцю чилі, заздалегідь замочений рис і томатну пасту. Варити до повної готовності.
04
За 5 хвилин до кінця приготування в суп додати суміш зелені і часнику, половину перцю чилі, корицю, хмелі-сунелі, гвоздику і аджику. Довести до готовності. При подачі прикрасити зверху свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores