Гумбо - Image

Гумбо

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі дуже цікаву і незвичайну страву. Гумбо - це страва американської кухні. Перекладається з англійської, як суп з гамбо. Гамбо - це овочева рослина. Вважається, що виникла страва в штаті Луїзіана. Страва являє собою густий суп зі спеціями, схожий за консистенцією на рагу. До складу гумбо входять овочі і спеції. Страва загущується соусом, який готується з борошна та олії завдяки чому наша страва стає густою. Справедливості заради слід сказати що, гумбо готують по-різному, різними способами, з додаванням різних інгредієнтів. Іноді у страву додають креветки. Прийнято вважати, що гумбо подають з рисом. Але також можна подати до страви в якости гарніру і відварну картоплю.

Ingredients

Болгарский перець

2 шт.

Овочевий бульйон

300 г.

Рис

100 г.

Цибуля

1 шт.

Борошно

25 г.

Олія

4 ст. л.

Помідори

400 г.

Табаско

1 ч. л.

Спаржа

225 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Вилити половину олії в невелику каструлю із товстим дном, нагріти на слабкому вогні.

02

Додати борошно і обсмажити на слабкому вогні, часто помішуючи, поки суміш не набуде коричневого кольору.

03

У великій каструлі нагріти олію, смажити нарізану цибулю, поки вона не стане м'якою. Додати нарізаний солодкий перець і квасолю, смажити 3 хвилини. Додати в приготовлену суміш помідори, бульйон, соус табаско, обсмажене борошно і тушкувати на слабкому вогні, накривши кришкою 10 хвилин.

04

Посипати сіллю, меленим перцем і подавати до столу в порційних тарілках, поклавши на порцію відвареного рису.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min