
Грибний суп із печериць із гречкою
Грибні супи з додаванням різних круп дуже хороші. Найчастіше грибний суп з гречаною крупою готують з шампіньйонів. Грибний суп з гречкою дуже ароматний. Гречка надає супу додаткову ситість і особливий смак. Для приготування супу не потрібно багато часу і сил, так як він готується швидко і легко. Гриби можна використовувати свіжі, консервовані та заморожені. Не менш смачним і більш ароматним таке блюдо виходить з додаванням білих грибів. Цей суп можна приготувати і на воді, тоді отримаємо пісний варіант. Грибний суп з гречкою на воді - відмінне перше блюдо для тих людей, хто дотримується посту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
200 г.
Packed Potatoes
200 г.
Onion
100 г.
Carrots
100 г.
Ecorod Organic Steamed Buckwheat 400g
70 г.
Parsley 70g
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Відварити куряче філе.
02
Цибулю дрібно порізати. Гриби порізати пластинками.
03
На соняшниковій олії обсмажити цибулю протягом 5 хвилин. Додати гриби і смажити з цибулею протягом 15 хвилин.
04
Картоплю і моркву нарізати невеликими брусочками.
05
З бульйону дістати відварене філе. У бульйон покласти картоплю.
06
Далі додати моркву.
07
Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.
08
Філе порізати брусочками. Петрушку дрібно порізати.
09
Суп посолити і поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.
10
Наприкінці додати шматочки філе і дрібно порізану петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores