Яловичина в пиві з червоним перцем - Image

Яловичина в пиві з червоним перцем

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Яловичина в пиві з червоним перцем виходить ніжною, м'якою, соковитою з ледь уловимим присмаком солоду і хмелю. Запах пива за час приготування приглушується, змішується з ароматами м'яса, паприки, соєвого соусу і томатної пасти. Виходить досить смачна і навариста підлива. У даному рецепті пропонується в процесі приготування м'яса використовувати світле пиво. Якщо вибрати темне пиво - присмак вийде більш насиченим. Вибір за Вами. Приготування цієї страви займе у Вас чимало часу, але результат справдить Ваші сподівання.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

1 кг.

Kaiseki Soy Sauce 1l

1 ст. л.

Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l

0,5 литра

Homemade Butter

1 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 ст. л.

Onion

1 шт.

Garlic

3 зубчики

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

2 ст. л.

Sliced Red Paprika

1 ч. л.

Carrots

4 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ч. л.

Salt Egypt

1 ч. л.

Preparation steps

01

Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.

02

Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.

03

М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.

04

Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min