
Гарячий масляний ром зі спеціями
Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ч. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
0,25 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Spice Clove Ground
за смаком
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Cuerpo White Rum 37.5% 0.7l
50 мл.
Akvulya Still Water 2l
за смаком
Homemade Butter
1 ч. л.
Preparation steps
01
Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.
02
Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.
03
Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.
04
Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores