Falafel - Image

Falafel

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Фалафель - апетитна страва родом з Стародавнього Єгипту. Готувати легко та швидко. Згодиться до пісного столу. Може бути закускою чи основною стравою. Має надзвичайно корисні властивості.

Ingredients for the recipe

Chickpea
71.10 - 90.40

Chickpea

per 1 kg

Ingredients

Chickpea

250 г.

Sesame

1 ст. л.

Auchan Green Onions Bundle 75g

3 шт.

Kamis Cumin 15g

3 ч.л.

Eco Ground Coriander

3 ч.л.

Red Chili Pepper

2 ч.л.

John Top Lemon Dressing 230ml

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Preparation steps

01

Замочіть нут в холодній воді так, щоб вона на 2-3 см покривала його. Час замочування від 6 до 12 годин.

02

Потовчіть обсмажений кунжут разом з декількома краплинами оливкової олії. Вийде паста Тахіна.

03

Подрібніть стеблинки зеленої цибулі.

04

Поступово, невеликими порціями перекладайте нут в чашу блендера і пульсуючими підходами зробіть з нього пасту.

05

Подрібніть в блендері тахін, сушений кумін, коріандр, гострий чилі і зелену цибулю.

06

Перемішайте все до однорідної маси, додаючи сік лимона.

07

Зробіть кульки розміром з волоський горіх.

08

Нагрійте олію у сковорідці та занурюйте кульки по декілька штук так, щоб Вам було зручно їх перевертати.

09

Обсмажте кульки до золотистої скоринки з усіх боків. Потім перекладіть на паперовий рушник, щоб трохи прибрати олію.

10

Подавайте з соусом - з хумусом або на йогурті.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min