
Домашній бульйонний кубик
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thigh in Marinade
3 шт.
Onion
1 шт.
Celery Stalk
2 стебла
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 шт.
Carrots
1 шт.
Bay Leaf
2 шт.
Kamis Black Pepper Pea Spices
3 гор.
Salt Egypt
1,5 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
4 л.
Preparation steps
01
Курку помити. Викласти в каструлю і залити чистою холодною водою. Поставити на вогонь, накрити кришкою і довести до кипіння.
02
Підготувати овочі: почистити цибулю, моркву, корінь селери, помити. Покласти у бульйон. Після того, як він знову закипить, посолити, додати лавровий лист і перець. Варити на середньому вогні 2 години.
03
Вийняти усі овочі, процідити бульйон в іншу каструлю. Поставити знову на вогонь. Уварити 50 хвилин до 400 мл. Готовий бульйон розлити у форми для льоду. Поставити в холодильник.
04
Замерзлий бульйон дістати з форми і перекласти в контейнер, щільно закрити. Зберігати в морозилці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)