
Швидкі малосольні огірки в банці
Скажіть, будь-ласка, коли, як не взимку так хочеться зануритись у спогади про незабутнє літо, коли різноманітність свіжих овочів та фруктів просто зашкалює, і ти можеш задовольнити свої смакові бажання сповна. Для того, щоб і в холодну пору року була можливість підтримувати нормальне функціонування організму, пропонуємо вам рецепт приготування малосольних огірків. Приготування такої закрутки займе у вас мінімум часу і ви зможете ласувати цими смачними овочами хоч щодня. Солоні огірочки є вдалим доповненням будь-якої головної страви, завдяки своєму свіжому смаку. А використання в рецепті часнику, звичайно ж, наповнить страву приємним духмяним ароматом. Така закрутка буде гордістю комори будь-якої господині і дасть можливість їй не задумуватись над проблемою, де ж це отримати хоч краплю вітамінів, адже в огірках міститься їх більше, ніж потрібно нашому організму.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pickled Cucumbers
щоб заповнити банку
Yaskrava Dill Green Bunch Seeds 2.5g
за смаком
Ardesto Gemini Gray Kettle 2.5l
5 зубчиків
Salt Egypt
3 ст. л. з невеликою горкою
Dill 70g
Preparation steps
01
Огірки добре миються, для швидкого приготування малосольних огірків у них зрізаються кінчики. Готується трилітрова банка: просто добре миється, без стерилізації. На дно укладаються кріп і порізаний часник.
02
Потім укладаються огірки, зверху теж можна покласти кріп. Всипати 3 столові ложки солі. Закип'ятити чайник і залити огірки окропом. Закрити капроновою кришкою.
03
Банку потрібно обережно, тримаючи за кришку, покрутити в різні сторони, щоб розійшлася сіль.
04
Коли малосольні огірки охолонуть, їх потрібно поставити в холодильник. Малосольні огірки швидкого приготування (залиті окропом) можна їсти вже ввечері.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores