Соус чімічуррі - Image

Соус чімічуррі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чімічуррі - соус для смаженого м'яса. Рецепт чімічуррі придумали в Аргентині. Там його подають до смаженого м'яса. Соус також популярний в Уругваї, Бразилії, Болівії та інших латиноамериканських країнах. А починаючи з сьогоднішнього дня цей соус буде популярний і у вашій родині. Тому що, приготувавши його сьогодні і подавши з м'ясом, ви і ваші рідні просто закохаються в цей соус раз і назавжди. Особливо його полюблять любителі смаженого м'яса, так як соус дуже добре поєднується зі смаженим м'ясом. Чімічуррі готується на основі дрібно нарізаної петрушки, рубаного часнику, оливкової олії, орегано, білого вина і безлічі приправ. Соус також може бути використаний і в якості маринаду до смаженого м'яса. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Parsley 70g
22.90

Parsley 70g

70 g

Ingredients

Parsley 70g

25 г.

Garlic

2 зубчики

Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g

½ ч. л.

Spice Paprika Ground

½ ч. л.

Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g

щіпка

Liubystok Dried Oregano Seasoning 10g

1 ч. л.

Bay Leaf

1 ч. л.

Spice Cinnamon Ground

щіпка

Spice Nutmeg Ground

1 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

щіпка

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

100 мл.

Lemon

1 шт.

Mueloliva Extra Virgin Olive Oil 1l

100 мл.

Packed Onion from 3kg

½ шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Preparation steps

01

У ступку покласти всі спеції і додати дуже дрібно порубані петрушку, часник і халапеньо (або перець чилі). Вичавити туди сік половини лимона. Дуже старанно розтовкти до кашоподібного стану. Все це можна зробити в блендері, але не захоплюючись.

02

В окремому посуді змішати отриману суміш з вином і маслом. Добре перемішати.

03

Додати дрібно порізану цибулю і стручковий перець.

04

Очистити помідори від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Змішати з соусом.

05

Дати настоятися пару годин у холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min