
Курка з виноградом
М'ясо - одне з найголовніших харчових продуктів людини. Воно відновлює тканини м'язів, надає тілу сил. Щоб уникати вживання жирного і занадто калорійного м'яса, багато фахівців рекомендують звернути увагу на куряче філе. Це саме дієтичне м'ясо, яке при цьому ще й корисне, тому що в ньому багато білка. А весь секрет у тому, що цей же білок складається з амінокислот, без яких складно нормально функціонувати нашому організму. Що стосується винограду, то він теж містить велику кількість вітамінів, при цьому надає страві незвичайний смак. Тому об'єднавши ці інгредієнти, ви отримаєте дуже ніжну і смачну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
2 шт.
Grape
220 г
Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l
50 мл
Onion
80 г
Lemon
50 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл
Rosemary
5 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати, пасерувати в оливковій олії на середньому вогні, потім додати виноград і часточки лимона. Зменшити вогонь до мінімуму.
02
Окремо обсмажити філе на невеликій кількості олії, попередньо його потрібно посолити і поперчити.
03
Обсмажене м'ясо перекласти в сковорідку з виноградом і залити десертним вином.
04
Збільшити до середнього вогонь, дати алкоголю випаруватися (хвилини 3-4), знову зменшити вогонь. Додати розмарин. Накрити кришкою і довести до готовності м'ясо на повільному вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores