Торт "Монастирська хата" - Image

Торт "Монастирська хата"

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Можна знайти безліч рецептів тортів у наш час. Всі вони, безсумнівно, чудові, і торти виходять дуже смачними і солодкими. Іноді навіть буває складно і здивувати когось. Хоча можливо! Наприклад, таким ось тортом "Монастирська хата". Можливо тісто тут таке ж звичне, як і скрізь, але погляньте, якої він цікавої форми! Це ж справжня хата! Повірте, такий торт відразу ж захочеться спробувати всім, кого ви зберете за своїм столом. Всередині він не гірше: смачне повидло (ваше улюблене, або взагалі будь-яке, яке є вдома), солодкий крем і, звичайно ж, шоколад - куди без нього?! Рецепт цього десерту не дуже то і складний, а от тортик виходить просто незабутнім.

Ingredients

Сметана

400 г.

Борошно

300 г.

Сода

5 г.

Маргарин

150 г.

Цукор

3 ст. л.

Повідло

5 ст. л.

Шоколад

50 г.

Preparation steps

01

Насамперед необхідно розігріти маргарин з цукром. Додати до них сметану і перемішати. Додати борошно з содою. Перемішати, а потім замісити пишне еластичне тісто. Охолодити його 15 хвилин. Розділити тісто на 10 рівних частин.

02

Взяти повідло і додати до нього одну столову ложку борошна та перемішати. Кожен шматочок тіста розкачати в прямокутник і посередині покласти начинку з повідла. Скрутити і защіпити тісто так, щоб вийшли трубочки з начинкою всередині. Запікати трубочки з тіста на змащеному деко в духовці при 200ᵒC, близько 20 хвилин.

03

Збити сметану з цукром і змастити отриманою сумішю торт. Перший шар - це 4 пісочні трубочки з начинкою, потім три трубочки, потім дві і зверху одна. Полити торт кремом зверху та посипати тертим шоколадом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Торт "Монастирська хата" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua