Торт «Медовий Панчо» - Image

Торт «Медовий Панчо»

Number of servings: 4Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Одним з недоліків десертів, які готуються вдома, є те, що вони забирають досить багато часу на приготування. Тому найчастіше більшість купує вже готові солодощі в магазині, а якщо щось спекти - так це до свята або у всякому разі у вихідний день. Але торт "Медовий Панчо " - це виняток. Досить приготувати бісквітне тісто і потім вмочати його в мус. І нехай вас не лякає те, що рецепт досить складний і має багато пунктів. Запевняємо ви, ви швидко освоєтесь, і менше, ніж через годину, ваші рідні вже насолоджуються прекрасним медовим тортом, який дарує море радості, коли вдихаєш його приємний аромат і куштуєш перший шматочок.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

70 г.

Moia Kraina Almond Flour 200g

190 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

8 шт.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

76 г.

7 Flour 1kg

55 г.

Homemade Butter

38 г.

Aznauri Peach White Sweet Wine 13% 0.75l

100 мл.

Dobryk Gelatin 15g

12 г.

Sterzing Vipiteno Natural Yogurt 400g

500 мл.

Litniy Med Honey 750g

80 г.

Aro Powdered Sugar 250g

40 г.

Aromiks Cocoa Powder 100g

1 ст. л.

Preparation steps

01

У великій мисці необхідно перемішати мигдалеве борошно і цукрову пудру.

02

В отриману суміш додати мед, 4 яйця і злегка збити міксером на середніх обертах до отримання однорідної маси.

03

Просіяти борошно, додати в однорідну масу і вручну перемішати.

04

Відокремити білки решти яєць і збити міксером з коричневим цукром до м'яких піків. З'єднати з тістом. Після акуратно домісити розтоплене вершкове масло.

05

Розподілити готове тісто по деко, застеленому пергаментним папером. Випікати 5-8 хвилин у духовці, розігрітій до 210°С.

06

Готовий бісквіт необхідно викласти на підготовлену поверхню і зняти папір.

07

Холодною водою залити желатин і дати йому набрякнути.

08

Вершки збити міксером і на деякий час прибрати до холодильника.

09

Скласти в невелику каструльку яєчні жовтки, вино і цукор та поставити на гарячу водяну баню. Суміш постійно збивати вінчиком, поки вона не досягне густої, світлої консистенції (температура повинна становити 55-60°С).

10

Потім перелити суміш в кухонний комбайн і добре збити до охолодження.

11

Нагріти мед до 85°С і розчинити в ньому набряклий желатин.

12

Йогурт викласти в глибоку миску і додати тоненькою цівкою розігрітий мед. Суміш необхідно безперервно збивати.

13

Акуратно змішати йогуртову і винно-жовткову суміші. У самому кінці додати збиті вершки і перемішувати силіконовою лопаткою знизу догори, зберігаючи легкість текстури.

14

Форму злегка змочити і застелити харчовою плівкою (так вона краще прилипне). На дно налити трохи мусу. Потім порізати бісквіт на невеликі квадрати і занурювати кожен бісквітний шматочок повністю в мус і викладати у форму.

15

У самому кінці злегка притиснути все рукою і закрити харчовою плівкою. Готову страву прибрати в холодильник на ніч.

16

На наступний день зняти верхню плівку. Перевернути форму на блюдо, зняти решту плівки. Торт посипати какао і прикрасити на свій смак.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min