Борщ із чорносливом, квасолею і копченою грудинкою - Image

Борщ із чорносливом, квасолею і копченою грудинкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Світ кулінарних рецептів такий обширний і багатогранний, що буквально кожен день з'являються все нові і нові рецепти, які дивують незвичайним міксом інгредієнтів. Але тим не менеш, не дивлячись на дуже незвичайні продукти в одній страві, все ж у кінцевому рахунку все дуже смачно. Так і з борщем із чорносливу, квасолі і грудинки. Спочатку може здатися, що чорнослив тут зовсім ні до чого. Але це тільки на перший погляд. Насправді сухофрукт надає особливого смаку всій страві, який навіть складно передати словами. Не кажучи вже про користь чорносливу для організму. Адже він багатий клітковиною і корисний для лікування серцево -судинних захворювань. Завдяки такій страві ви не тільки збагатитеся корисними речовинами, але і спробуєте щось нове, незвичайне.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
126.80

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

300 г.

Celery Stalk

0,3 стебла

Carrots

1 шт.

Packed Onion from 3kg

0,3 шт.

Garlic

2 шт.

Red Onion

1 шт.

Parsley 70g

10 г.

Bay Leaf

1 шт.

Mriya Black Pepper Peas 20g

2 шт.

Pink Tomato in Packing

140 г.

Beetroot

250 г.

Almond Pitted Prunes 75g

80 г.

Beans

100 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

The Local Food White Cabbage Shredded Vacuum Packaging

150 г.

Salt Egypt

за смаком

Auchan Boiled Smoked Pork Brisket

80 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Викласти курку в каструлю, залити 2,5 л. води, додати сюди ж цибулину, моркву, стебло селери, поставити каструлю на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, додати стебла петрушки без листя, лавровий лист, чорний перець горошком. Варити протягом 2 годин на повільному вогні, знімаючи піну і жир.

02

Буряк очистити від шкірки, нарізати тонкою соломкою. Таким же чином нарізати моркву і капусту. Червону цибулю нарізати тонкими півкільцями. Копчену грудинку нарізати дрібними кубиками.

03

Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, висипати грудинку, обсмажити до золотистої скоринки, після додати в сковороду цибулю, моркву і буряк, перемішати, тушкувати 20 хвилин, до м'якості овочів. Нарізати помідори дрібними шматочками, додати в сковороду. Чорнослив висипати сюди ж, перемішати, тушкувати 10-15 хвилин.

04

У каструлю з бульйоном висипати грудинку зі сковороди, додати в бульйон овочі. Висипати капусту, варити 20-30 хвилин, після додати квасолю, варити 10 хвилин.

05

Подрібнити петрушку, розчавити часник, додати це все в борщ. При подачі додати в тарілку сметану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min