Зелений гаспачо - Image

Зелений гаспачо

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Де ще, як не на прогрітій жарким сонцем до останнього камінчика іспанській землі, міг народитися рецепт цього легкого освіжаючого супу? Варіантів приготування легендарного гаспачо існує безліч, на цей раз ми пропонуємо вам пригоститися gazpacho verde, холодним супом насиченого зеленого кольору з огірків і солодкого перцю.

Ingredients for the recipe

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
41.90 - 61.37

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

35 g

Ingredients

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

1 шт.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

1 шт.

Wheat Half Loaf

1 скибочка

Garlic

1 зубчик

Parsley 70g

пучок

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Огірки очистити від шкірки і нарізати середніми шматочками. Одну невелику частину огірка нарізати дрібними кубиками (для прикрашання супу).

02

Зелений солодкий перець очистити від насіння і перегородок і нарізати середніми шматочками. Червоний солодкий перець також очистити і нарізати дрібними кубиками - він буде використовуватися для прикраси.

03

Часник подрібнити.

04

Петрушку покришити.

05

Скибочку хліба підсушити в духовці, а потім розмочити у воді.

06

У чашу блендера покласти огірки (крім тієї частини, що буде використовуватися для прикраси), зелений перець, часник, петрушку і хліб, подрібнити ці інгредієнти в пюре.

07

Потім туди ж влити оливкову олію, вино і 0,5 склянки крижаної води. Посолити, поперчити за смаком і ще раз все збити блендером.

08

Отриману масу прибрати в холодильник на 2 години.

09

Після закінчення цього часу розлити гаспачо по келихах, прикрасити огірком і червоним перцем і негайно подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min