Заварний крем за 5 хвилин (в мікрохвильовій печі) - Image

Заварний крем за 5 хвилин (в мікрохвильовій печі)

Number of servings: 1Cooking time: 5 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Заварний крем - улюблений крем дитинства. Він використовується для начинки еклерів, тортів, кошиків і пісочних трубочок. Їм прошаровують торти або подають з фруктами як самостійний десерт. Рецепт його приготування добре відомий всім господиням. Як варіант, в нього ще можна додати трохи масла вершкового (м'якого) або збитих вершків. Всім відомо, що цей крем не тільки дуже смачний, але і досить примхливий в приготуванні. Але якщо його готувати не на плиті, а в мікрохвильовці, то крем не згортається, не підгорає, до дна не липне, не вимагає постійного перемішування, виходить без грудочок. І на його приготування йде всього 5 хвилин. Тобто мікрохвильовка все зробить за нас!

Ingredients for the recipe

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
105.00

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

Ingredients

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

20 г.

Aro Powdered Sugar 250g

20 г.

7 Flour 1kg

20 г.

Preparation steps

01

Спочатку у посуді для мікрохвильової печі розтерти жовтки з цукром та цукровою пудрою. Додати борошно, добре перемішуючи.

02

Потім потрохи додати молоко та перемішати до однорідності, щоб не було грудочок.

03

Поставити крем в мікрохвильову піч на потужність 1000 Вт. Обов'язково через кожну хвилину добре перемішувати. Час приготування: 3-4 хвилини. Крему виходить не дуже багато, тому норму можна сміливо збільшувати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min