
Теляча печінка по-прованськи
Поза сумнівами, печінка - це чи не найкорисніша частина нутрощів. Готувати печінку можна різними способами. Багато що залежить і від того, теляча це печінка, або куряча і т.д. Наш рецепт повинен вам сподобатися, бо він дуже смачний і корисний. Вимочене м'ясо в молоці стає більш м'яким і ніжним. Таке м'ясо буквально тане на губах. Зелень додає приємний смак і аромат страві. Теляча печінка по-прованськи - це дуже смачно, разом з картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром за вашим бажанням. Ми ж скажемо, що така страва точно припаде вам до смаку, адже готувати її досить просто і швидко, а вечеря виходить дуже смачною і поживною.
Ingredients
Теляча печінка
600 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Зубчик часнику
5 шт.
Петрушка
40 г.
Гілочка чебрецю
1 шт.
Прованські трави
5 г.
Борошно
15 г.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Олія
40 г.
Preparation steps
01
Ріпчасту цибулю, часник почистити та порубати дрібними кубиками. Петрушку промити, дрібно порубати та змішати з цибулею, часником, чебрецем та прованськими травами. Телячу печінку вимочити в молоці хвилин 30.
02
Печінку нарізати шматочками в один сантиметр. Обваляти печінку в суміші борошна, перцю та солі. Розігріти сковорідку та смажити півтори хвилин з кожної сторони.
03
Печінку зняти та покласти в тепле місце або прикрити фольгою. До олії, що залишилася після обсмаження, засипати зелень та обсмажити її протягом двох хвилин, постійно помішуючи.
04
Посипати зеленню та подавати з картопляним пюре.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores