
Сирне печиво із бізе
Якщо Ви любите домашню випічку, приготуйте сирне печиво із безе. Печиво виходить смачним, м'яким, ніжним із сирним смаком. Виглядає ошатно, за формою нагадує трояндочки. Готове тісто приберіть в холодильник приблизно на півгодинки: цього часу буде достатньо, щоб розбухла клейковина борошна. Допомога холодильника потрібна, щоб при кімнатній температурі не розтануло вершкове масло, додане в тісто. На етапі розрізання рулету скористайтеся гострим ножем. З одного боку зріз потрібно акуратно защипнути, а з іншого - виходить трояндочка. Викладаючи печиво зрізами вгору на деко, залишайте достатню відстань між печеньками (приблизно 3 см).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
5,5 ст. л.
Homemade Butter
5 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
10 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Almond Nuts 150g
2,5 ст. л.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків, прибрати білки в холодильник.
02
Борошно (0,7 ст.) розтерти з маслом кімнатної температури. Додати в суміш сир, жовтки, соду. Додати ще борошна, стільки, щоб тісто вийшло пластичним і не липло до рук. Тісто обернути харчовою плівкою, прибрати в холодильник на півгодини.
03
Збити білки до стану стійкої піни, додати до них цукор, всипати подрібнені горіхи, перемішати.
04
Тісто розділити на 2 частини, кожну розкачати в прямокутний пласт товщиною 1-3 мм. Кожен пласт намазати зверху шаром бізе, загорнути в рулет.
05
Рулет розрізати на часточки (чим ширше часточка, тим м'якше вийде печиво). Викласти печиво на змащене деко.
06
Розігріти духовку до 160-170°C, випікати протягом 30-ти хвилин, до рум'яної скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores