
Салат з тунця з червоною квасолею та овочами
Відмінні смакові якості червоної квасолі, її пружна консистенція і яскравий вигляд сприяли появі великої кількості різноманітних страв і закусок з її участю. Тому рекомендуємо звернути пильну увагу на даний чудовий салатик з овочами, рибкою і цим бобовим продуктом. Легкий і свіжий, ситний і поживний, вишуканий і пікантний одночасно. Така цікава страва внесе яскраві фарби і несподівані смакові акценти в Ваш буденний раціон, а також займе «коронне» місце на святковому застіллі. Якщо бажаєте зробити більш легкий і дієтичний варіант салату – майонез можете замінити комбінацією оливкової олії, бальзамічного оцту і лимонного соку. Приємного Вам апетиту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
250 г.
Beans
300 г.
Napa Cabbage
300 г.
Pickled Cucumbers
200 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
20 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З тунця злити рідину. Якщо квасоля суха, то відварити, якщо консервована, то злити рідину. Капусту помити, зняти верхні листки і нашаткувати.
02
Огірки та помідори помити і нарізати кубиками. Змішати в мисці всі інгредієнти і додати майонез. Обережно все перемішати і охолодити салат перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores