Торт "Черемховий" - Image

Торт "Черемховий"

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Всі ми звикли пекти домашні пироги, торти, тістечка, кекси з пшеничного борошна вищого сорту. І не багато хто з нас знає, що існує багато видів, так званого, нетрадиційного борошна. Є гречане, рисове, лляне, мигдальне борошно. Ми ж пропонуємо вам спекти сьогодні торт з черемхового борошна, який так і називається торт "Черемховий". Це дуже цікавий рецепт приготування торту, в якому є свої тонкощі. Торт з черемхового борошна дуже добре підійде для тих людей, які дотримуються дієти. Адже, черемхове борошно в три рази менш калорійне, ніж пшеничне. А ще такий торт відмінно підійде для людей, у яких ослаблений імунітет і нервова система, так як черемхове борошно і в цьому випадку не пасе задніх.

Ingredients

Черемхове борошно

1 ст.

Цукор

1 ст.

Борошно

2,5 ст.

Яйца

1 шт.

Розпушувач

1/3 ч. л.

Вершки

200 г.

Вершкове масло

80 г.

Манка

за смаком

Сметана

400 г.

Preparation steps

01

Черемхове борошно залити склянкою гарячих вершків, ретельно перемішати.

02

Коли маса набухне, додати 1 ст. цукру, яйце, масло, борошно і розпушувач. Перемішати і вилити на деко, посипане манкою.

03

Випікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.

04

Для крему потрібно сметану збити з цукром.

05

Готовий корж розрізати навпіл і намастити коржі кремом.

06

Накрити іншим коржем, змастити кремом.

07

Прикрасити торт за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min