Полуничний десерт з вином і маскарпоне - Image

Полуничний десерт з вином і маскарпоне

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Якщо ви більше віддаєте перевагу милим і вишуканим десерта, ніж величезним кремовим тортам і тістечкам, тоді спробуйте приготувати полуничний десерт за нашим рецептом. По-перше, він виглядає досить презентабельно і навіть химерно, а значить подавати його можна на будь-якій вечірці або святі. По-друге, він не такий калорійний, як, наприклад, ті ж торти, в яких багато крему (і не менше калорій). До того ж полуниця - це дуже корисна ягода. Вона має протизапальну та протимікробну дію. Також її рекомендують лікарі тим, у кого проблеми з нирками. Ну і звичайно ж це дуже смачна і соковита ягода, і навряд чи є на світі люди, які не полюбляють її.

Ingredients for the recipe

Strawberries
349.00 - 405.00

Strawberries

per 1 kg

Ingredients

Strawberries

700 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l

250 мл.

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

450 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

40 г.

Lemon

50 г.

Preparation steps

01

Помити полуницю і розрізати. Засипати ягоди цукром і залишити на 30 хвилин. Полуничний сік змішати з вином і проварити на маленькому вогні близько 10 хвилин.

02

Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько столової ложки). Сік вичавити. Збити маскарпоне з ванільним цукром, лимонним соком і цедрою.

03

Крем викласти в креманки. На маскарпоне викласти полуницю і залити сиропом з вина. Посипати при бажанні тертим шоколадом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min