
Салат з капусти "Весняний ранок"
Легкий і вітамінний салат буде доречним весняним ранком, коли нашому організму так захочеться чогось смачненького і одночасно дієтичного. Для цього досить замінити майонез сметаною і смак страви набуде абсолютно нового віддінку. Овочі і зелень ніколи не виявляться зайвими у вашому раціоні, а яйця стануть ідеальним сніданком, який надовго вгамує голод і надасть енергії. Не варто боятися і холестерину, який міститься в них, оскільки його кількість значно менша, ніж міститься в звичному для нас фаст-фуді, а походження має природну форму і здоровому організму зашкодити нічим не зможе.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Cabbage
100г
Radish
2-3 шт
Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs
2-3 шт
Auchan Green Onions Bundle 75g
30-40 г
Dill 70g
2 гілочки
KhMZ Sour Cream 20%
3 ст. л. (або за смаком)
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Овочі та зелень вимити, і добре просушити.
02
Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою (за бажанням, шкірку можна зрізати). Редис натерти на крупній тертці. Яйця порізати кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. Кріп порубати.
03
У велику миску покласти капусту, трохи посолити і перемішати. Додати огірки, редис, яйця, зелену цибулю, кріп - перемішати. Салат заправити сметаною і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores