Соус Софріто - Image

Соус Софріто

Number of servings: 10Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Соус Софріто з гарячої Іспанії. Так як іспанці в принципі дуже люблять різні соуси, і в них досить багато рецептів, то і не дивно, що Софріто теж прийшов до нас звідти. Не дивує і той факт, що в цьому рецепті потрібно додавати в соус дуже багато різних приправ. Не кажучи вже про цибулю і часник. Але головним компонентом все таки є томат. Завдяки саме йому соус і виходить такий соковитий і з насиченим смаком. Соус Софріто можна подавати до рису, використовувати як заправку для супів або намазувати на сендвіч. У будь-якому з цих випадків він буде дуже доречний. Крім того, ви можете зберігати його в холодильнику до зручного випадку.

Ingredients

Помідори

800 г.

Червоний болгарський перець

2 шт.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Часник

5 зубчиків

Оливкова олія

100 мл.

Кінза

пучок

Preparation steps

01

Нарізати цибулю, перець і помідори великими шматками.

02

Всі нарізані інгредієнти скласти в стакан для блендера.

03

Порізати кінзу, а часник пропустити через прес і додати їх у склянку до помідорів, цибулі і перцю.

04

Перемішати все в блендері на невисокій швидкості до однорідного пюре.

05

У невеликій каструлі нагріти оливкову олію і додати однорідне пюре з блендера.

06

Варити на невеликому вогні приблизно 25-30 хвилин.

07

Готовий соус охолодити. У холодильнику соус може зберігатися не більше 2-х тижнів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min