Печериці з мідіями у вершках - Image

Печериці з мідіями у вершках

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печериці з мідіями у вершках – воістину геніальна страва. Готується в лічені хвилини, а тому стане Вашою кулінарною паличкою-виручалочкою в тих випадках, коли потрібно швидко створити що-небудь смачненьке і вишукане до святкового столу. Особливих інгредієнтів страва не вимагає, якщо, звичайно, в морозильнику томно чекає своєї щасливої долі пачка заморожених мідій. А смак – божественний, досконалий. Любителі морепродуктів гідно оцінять цей делікатес. До речі, він складе прекрасну компанію італійській пасті або рису. Обов'язково полийте гарнір вершковим соусом-підливою, який дбайливо ввібрав в себе сік морепродуктів, грибочків і пряний аромат чебрецю. Приємного Вам апетиту.

Ingredients

Печериці

300 г.

Мідії

300 г.

Вершки

100 мл.

Цибуля

1 шт.

Чебрець

1 гілочка

Чорний мелений перець

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Печериці промити, нарізати пластинками. Цибулю нарізати кубиками.

02

Гілочку сушеного чебрецю прогріти в олії на сковорідці. Разом з чебрецем обсмажити до прозорості цибулю. Гілочку вийняти.

03

Додати на сковороду подрібнені гриби. Перемішати, на великому вогні обсмажити все разом 3 хвилини.

04

Додати мідії, перемішати, обсмажити все разом 5 хвилин.

05

Влити вершки. Довести до кипіння. Додати сіль і перець. Перемішати. Залишити на невеликому вогні під кришкою на 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печериці з мідіями у вершках – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua