
Салат з пекінською капустою і креветками
Цей смачний, вишуканий, корисний салатик стане Вашим кращим перекусом або навіть вишуканою вечерею за келихом вина. Готується просто і швидко, ніяких зусиль не вимагає, особливо якщо Ви вирішите використовувати вже зварені очищені креветки. Можна також взяти заморожені, однак їх потрібно попередньо очистити і відварити. Для святкового застілля рекомендуємо використовувати великі королівські креветки: салатик буде виглядати в рази ефектніше і вже точно не залишиться без уваги гостей. Традиційна для Китаю, але встигша нами полюбитися пекінська капуста, кисло-солодкі яблучка і хрусткий огірок роблять страву свіжою і легкою. Цікава заправка з майонезу та кетчупу надає пікантну нотку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
400 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
15 г.
TORCHYN® Tasty Mayo Mayonnaise with Ketchup 190g
15 г.
Johnprince Apple 70+
160 г.
Pickled Cucumbers
160 г.
Salt Egypt
за смаком
Napa Cabbage
200 г.
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Яблука і огірки помити і нарізати соломкою.
02
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Змішати майонез з кетчупом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores