Салат "Лагуна" - Image

Салат "Лагуна"

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.

Ingredients

Листя салату

70 г.

Філе лосося мариноване

30 г.

Креветки

30 г.

Авокадо

40 г.

Помідори черрі

20 г.

Пармезан

10 г.

Оливкова олія

20 г.

Лимон

50 г.

Базилік

3 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.

02

Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.

03

Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.

04

Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.

05

Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Лагуна" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua