
Рис із кокосом
Такий простий і буденний гарнір як відварний рис насправді є вдалим полем для Ваших сміливих експериментів. А все завдяки унікальній здатності цієї крупи вбирати разом з рідиною запахи і аромати всіх інгредієнтів, з якими він готується. Поспішаємо запропонувати Вам тайський рецепт неперевершеного рису з кокосом і свіжим імбиром. Повірте, такий гарнір Ви вже точно не пробували. Із усіляких сортів рису ідеально підійде вишуканий тайський рис Жасмін. Він швидко насититься приємною солодкістю кокосового молока і свіжою ноткою пекучого імбиру. Якщо Вас надихнув цей рецепт, поспішіть здивувати рідних таким пікантним солодким гарніром. Ніжний смак рису відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
2 ст.
Suree Coconut Milk 165ml
1 ст.
Cilantro 70g
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
2 ст.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
У друшляк насипте рис і добре промийте його під холодною водою.
02
Перекладіть рис в каструлю і залийте його водою.
03
Додайте кокосове молоко, сіль і свіжий імбир (тертий). Доведіть воду до кипіння. Потім зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і варіть до тих пір, поки рідина не випарується (10 хвилин).
04
Зніміть рис з плити і дайте йому постояти 5 хвилин.
05
Перемішайте рис виделкою і додайте до нього тертий кокос і свіжу кінзу. Перемішайте. Подавайте рис теплим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores