Гарбузове тісто для піцци - Image

Гарбузове тісто для піцци

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Італійська піцца же давно прижилась на кухнях наших господарок.Ми вирішили додати нашій далекій гості трішечки української єкзотики і придумали для вас цей чудовий рецепт.Додаємо до тіста для піцци всього 100 мл гарбузового пюре і одержуємо м яке, пишне тісто з ніжним золотим відтінком.Піцца на основі з такого тіста буде не тільки смачна і запашна,але й надзвичайно корисна і для дорослих, і для дітей.Адже гарбуз зажив слави як дуже цінний і багатий поживними речовинами овоч.А калорій в нашому тісті набагато менше ,ніж у звичайному тісті для піцци.Так що смакуйте і будьте здорові.

Ingredients

Гарбуз

120 г.

Яйце

1 шт.

Олія рафінована

45 г.

Цукор

15 г.

Дріжджі свіжі

20 г.

Сіль

3 г.

Борошно

430 г.

Preparation steps

01

Дріжджі розтерти з цукром та залишити на 3-4 хвилини в теплому місці. Гарбуз почистити та відварити  у воді до готовності. В дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою (100 мл.) та 2 столові ложки борошна. Розмішати.

02

Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте. В опару додати яйце, сіль, борошно, що залишилося. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за потребою.

03

Замісити м'яке тісто. Поставити в тепле місце на годину, перемішуючи тісто за цей час двічі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min