Печінка, запечена з яблуками і грибами - Image

Печінка, запечена з яблуками і грибами

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печінка - цінний і корисний продукт харчування, який просто необхідно включати в свій раціон. Страви з печінки сподобаються навіть найдосвідченішим гурманам. Треба відзначити, що печінка засвоюється людським організмом краще, ніж м'ясо. У нашому рецепті пропонується використовувати свинячу печінку. Свіжу печінку перед процесом приготування треба ретельно промити в холодній воді, очистити від прожилок і плівок, а потім вже вимочувати. Вимочування в молоці сприяє зникненню специфічного запаху і можливої гіркоти субпродукту. Крім цього, вимочена попередньо в молоці печінка виходить особливо смачною і ніжною.

Ingredients for the recipe

Pork Liver
69.00 - 84.90

Pork Liver

per 1 kg

Ingredients

Pork Liver

600 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Onion

1 шт.

Johnprince Apple 70+

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

7 Flour 1kg

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Homemade Butter

50 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

75 г.

Preparation steps

01

Свинячу печінку очистити від плівок, нарізати скибочками, залити молоком і залишити на ніч.

02

Обсушені шматочки печінки вмочити в суміш борошна, солі і перцю. Смажити на олії по 1 хвилині з кожної сторони.

03

Нарізати цибулину півкільцями, обсмажити на суміші соняшникової олії та вершкового масла до золотистого кольору.

04

Яблуко і гриби нарізати тонкими скибочками. Сир натерти на тертці.

05

На обсмажену печінку викласти цибулю разом з олією, в якій він смажився, шар яблук, полити майонезом. Зверху викласти шар грибів і сиру. Запікати в духовці 10 хвилин при температурі 150°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min