
Паве
Паве - це десертне блюдо бразильської кухні, цілком доступне за складом і не складне в приготуванні. Головна умова - дуже свіжі яйця, так як в процесі приготування вони не проходять термообробку. Вершки беруться жирні і густі. Шоколад бажано використовувати чорний. Яєчні білки необхідно збивати в тугу піну. Десерт Паве подають охолодженим, можна окремо на маленьких тарілочках або на великому блюді нарізаним порційними шматками. Прикрашають тертим шоколадом. Паве – це дуже смачний десерт для дітей і дорослих, на свято і на кожен день.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Boiled Condensed Milk
1 банка
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies
250 г.
Merci Dark Chocolate Candies 250g
100 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Preparation steps
01
Жовтки відокремити від білків. Жовтки злегка розтерти. До жовтків додати згущене молоко і молоко, перемішати, поставити на вогонь і варити до загустіння. Готовий крем охолодити.
02
Влити 150 мл. води в невелику каструлю, додати шоколад і прогріти 5 хвилин до повного розчинення шоколаду.
03
Печиво вмочити в шоколад. Викласти шар печива в форму, зверху половину крему. Шари повторити.
04
Охолоджені білки збити міксером в густу піну. Збити вершки. Потім з'єднати вершки з білками і акуратно перемішати.
05
Вершки і білки викласти у форму і розрівняти, поставити в холодильник для охолодження.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores