Паста "Карбонара" - Image

Паста "Карбонара"

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Alla carbonara - найзнаменитіша класична італійська підлива/соус до пасти. Карбонара не використовується з короткою і фігурною пастою, тільки зі спагеті високої якості. Основними інгредієнтами пасти Карбонара є: грудинка, яйця і тертий пармезан. Додатково використовують вершки, часник і цибулю. Спагеті Карбонара - страва дуже ситна, з яскравим запахом і пікантним смаком. Головна особливість страви в тому, що соус доходить до готовності від паруючої пасти. Спагеті Карбонара можна готувати з будь-яким беконом і будь-яким сиром, але для традиційної страви італійці використовують в'ялену жирну свинячу грудинку панчетта або сиров'ялені свинні щічки гуанчіале і овечий сир Пекоріно Романо.

Ingredients for the recipe

Chumak Spaghetti Pasta 400g
59.99

Chumak Spaghetti Pasta 400g

400 g

Ingredients

Chumak Spaghetti Pasta 400g

200 г.

Chilled Bacon

150 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 мл.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

3 шт.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

50 г.

Garlic

2 зубчики

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

На сковороді на соняшниковій олії злегка обсмажити дрібно нарізаний часник, додати нарізаний соломкою бекон і добре обсмажити.

02

Приготувати сирно-вершкову масу: жовтки злегка збити, посолити, поперчити, додати вершки і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.

03

Спагеті відварити відповідно до рекомендацій на упаковці.

04

Викласти на сковороду гарячі спагеті, додати сирно-вершкову заливку і перемішати.

05

Змішати спагеті і підсмажений бекон.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min