Осіння галета - Image

Осіння галета

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Коли, крім не восени можна накопичити необхідні на зиму вітаміни?! Пропонуємо вам страву, яка допоможе вам зробити це. Осіння галета – це дивовижне поєднання різноманітних овочів, що включають в себе всі смаки цієї прекрасної пори року. Перелік потрібних нам для приготування компонентів вражає своєю різноманітністю та можливістю доповнювати один одного. Ми маємо смачну начинку, що включає в себе неймовірно свіжі баклажани в поєднанні з соковитими помідорами, ніжним гарбузом та червоним болгарським перцем – такий кулінарний шедевр принесе вам як естетичну насолоду, так і велику поживну цінність, а додавання духмяного чебрецю, прикрасить страву приємним ароматом. Тому готуйте таку страву для своїх рідний і дозвольте осені подарувати вам свої скарби.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

270 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

60 мл.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

60 мл.

Salt Egypt

за смаком

Grilled Eggplant

1 шт.

Squash

1 шт.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

100 г.

Red Onion

1 шт.

Hokkaido Pumpkin

250 г.

Packaged Green Peppers

1 шт.

Rosemary, pc

щіпка

Thyme, pc

2 гілочки

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Garlic

3 зубчіка

Syrorob Feta Cheese 55%

100 г.

Salt Egypt

щіпка

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Reggia Mashed Tomatos 680g

4 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Preparation steps

01

Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.

02

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.

03

Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.

04

Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.

05

Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min