
Гриби з начинкою
Перше, на що треба звернути увагу в цьому рецепті, це те, що для такої страви потрібно вибирати гриби з достатньо великою голівкою, щоб у неї без проблем помістилася начинка і в результаті було, що їсти. Якщо ж звернути увагу на начинку та салат, який подається з грибами, то видно, що ця страва складається практично зі здорової їжі. Часник - афродизіак, та й для здоров'я дуже корисний. Базилік дуже ароматний і ніжний. Ну а рукола, звичайно ж, дуже корисна і некалорійна. Тому представляємо вашій увазі смачну і корисну страву, з якою ви впораєтесь за півгодини, ну а з'їсте ще швидше! Через те, що смак страви передати просто неможливо. вам залишається тільки приготувати її та скуштувати особисто.
Ingredients
Гриби свіжі
6 шт.
Олія оливкова
1 ст. л.
Масло вершкове
25 г.
Часник
2 зуб.
Петрушка
20 г.
Листя базиліку
6 шт.
Цибуля
1 шт.
Сухарі панірувальні
50 г.
Сир козячий
30 г.
Рукола
50 г.
Оцет бальзамічний
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 220°С. У грибів відрізати ніжки, покласти капелюшки на деко верхом донизу. Посипати сіллю, перцем. Запікати 4 хвилини.
02
На слабкому вогні розтопити на сковороді вершкове масло. Покласти дрібно нарізаний часник, петрушку, панірувальні сухарі, листя базиліку, сіль, перець і тушкувати.
03
Вийняти капелюшки грибів з духовки, наповнити кошички, що утворилися отриманою масою. Зверху покласти диски козячого сиру.
04
Знову поставити в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.
05
Руколу збризнути оливковою олією і бальзамічним оцтом, додати сіль і перець за смаком. На тарілки викласти гриби, поруч укласти салат із руколи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores