Гриби з начинкою - Image

Гриби з начинкою

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перше, на що треба звернути увагу в цьому рецепті, це те, що для такої страви потрібно вибирати гриби з достатньо великою голівкою, щоб у неї без проблем помістилася начинка і в результаті було, що їсти. Якщо ж звернути увагу на начинку та салат, який подається з грибами, то видно, що ця страва складається практично зі здорової їжі. Часник - афродизіак, та й для здоров'я дуже корисний. Базилік дуже ароматний і ніжний. Ну а рукола, звичайно ж, дуже корисна і некалорійна. Тому представляємо вашій увазі смачну і корисну страву, з якою ви впораєтесь за півгодини, ну а з'їсте ще швидше! Через те, що смак страви передати просто неможливо. вам залишається тільки приготувати її та скуштувати особисто.

Ingredients

Гриби свіжі

6 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Масло вершкове

25 г.

Часник

2 зуб.

Петрушка

20 г.

Листя базиліку

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Сухарі панірувальні

50 г.

Сир козячий

30 г.

Рукола

50 г.

Оцет бальзамічний

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 220°С. У грибів відрізати ніжки, покласти капелюшки на деко верхом донизу. Посипати сіллю, перцем. Запікати 4 хвилини.

02

На слабкому вогні розтопити на сковороді вершкове масло. Покласти дрібно нарізаний часник, петрушку, панірувальні сухарі, листя базиліку, сіль, перець і тушкувати.

03

Вийняти капелюшки грибів з духовки, наповнити кошички, що утворилися отриманою масою. Зверху покласти диски козячого сиру.

04

Знову поставити в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

05

Руколу збризнути оливковою олією і бальзамічним оцтом, додати сіль і перець за смаком. На тарілки викласти гриби, поруч укласти салат із руколи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Гриби з начинкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua