М'ясний пиріг "Чайна троянда" - Image

М'ясний пиріг "Чайна троянда"

Number of servings: 5Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо вам для сьогоднішнього дня потрібно щось незвичайне і особливе, ми готові в цьому допомогти. Вашій увазі з урочистістю представляємо рецепт приготування м'ясного пирога "Чайна троянда". Страва є чудовим втіленням ситної і смачної вечері. Завдяки курці і грибам весь м'ясний пиріг виходить не таким жирним. Ароматний лимон і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою, що вона не залишить байдужим нікого. У підсумку виходить чудова страва, яке підніме всій вашій родині настрій. М'ясний пиріг "Чайна троянда" - це неймовірно смачно, швидко, ароматно, дуже красиво і вишукано. До речі, пиріг добре прикрасить також ваш святковий стіл.

Ingredients for the recipe

Chicken Breast Homemade
279.00

Chicken Breast Homemade

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast Homemade

2 шт.

Young Onions

1 шт.

Charm Marinated White Mushrooma 200g

1 банка

The Local Food Boiled Carrot

3 шт.

Amrita Organic Coconut Cream 22% 200ml

4 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Lemon

1 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

150 г.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати тонкими смужками, скласти в глибоку миску. Вичавити в миску сік лимона, додати сіль, перець за смаком. Все ретельно перемішати і залишити маринуватися.

02

Цибулю і гриби дрібно нарізати.

03

Спасерувати цибулю на соняшниковій олії. Далі додати гриби, трохи обсмажити. Потім додати вершки. Все перемішати і трохи протушкувати.

04

Форму для випікання змастити соняшниковою олією. Укласти половину м'яса і посипати зверху тертим сиром (100 г.). Викласти зверху остиглі гриби з цибулею. Зверху грибів додати натерту на крупній терці моркву.

05

Зверху укласти по спіралі шматочки м'яса, яке залишилось.

06

Блюдо поставити в розігріту духовку. Запікати при 200°C 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, тому через 30 хвилин сік весь злити. І присипати місця з'єднань шматочків м'яса сиром (50 г.). Знову поставити в духовку. Дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Залишити у формі хвилин на 10 і перекласти на блюдо.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min