М'ясо по-японськи - Image

М'ясо по-японськи

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Яка ж принада їсти м'ясо з японським присмаком. Процес поїдання такого соковитого, дивовижно ароматного і м'якого м'яса принесе вам неземне задоволення. І ви зможете насолодитися ним у себе вдома, уважно прочитавши наш рецепт, придбавши потрібні продукти і приготувавши дивовижну страву "м'ясо по-японськи". Адже ви тільки уявіть, як будуть заінтриговані ваші близькі, рідні чи друзі, почувши який сюрприз ви їм підготували на обід. М'ясо по-японськи - це м'ясо, приготоване з японськими особливостями. Цю страву можна поєднати з якимось гарніром або можна обійтися без нього. Можете доповнити також страву зеленню за бажанням.

Ingredients

Яловичина

1 кг.

Цибуля

2 шт.

Капуста

1 шт.

Перець болгарський

2 шт.

Кунжут

20 г.

Соєвий соус

20 мл.

Олія соняшникова

50 мл.

Preparation steps

01

Підготувати м'ясо, тобто помити його, залити мінеральною водою та поставити в холодне місце.

02

М'ясо нарізати шматочками. Цибулю порізати кільцями та капусту тоненькими смужками, потім посолити та злегка віджати. Перець також порізати соломкою.

03

Змішати масло та соєвий соус, довести до кипіння. Додати м'ясо та смажити до коричневої шкірочки.

04

Додати потім цибулю та після неї кунжут та болгарський перець.

05

Коли перець прожариться, зменшити вогонь та жарити до готовності капусти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

М'ясо по-японськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua