Кошики з фореллю і шпинатом - Image

Кошики з фореллю і шпинатом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кулінарні книги світу пропонують безліч різних способів приготування форелі. Кошики з фореллю і шпинатом - оригінальна і дуже смачна закуска, яка стане прикрасою для будь-якого святкового столу. Хоча на перший погляд блюдо і здається складним, готувати його досить легко. Ідеальне поєднання шпинату з червоною рибою, а також вершкового соусу з сиром роблять начинку соковитою і надзвичайно ніжною. Самі ж кошики виходять незвичайно ароматними з багатим насиченим смаком.

Ingredients for the recipe

Trout Steak
546.00

Trout Steak

per 1 kg

Ingredients

Trout Steak

1 шт.

Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g

300 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Eco Ground Nutmeg

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Homemade Butter

100 г.

7 Flour 1kg

200 г.

Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l

5 ст. л.

Preparation steps

01

Розморозити шпинат і як слід віджати в ситі до утворення щільної грудки.

02

Борошно висипати на дошку, додати дрібку солі, покласти шматок масла з холодильника. Посікти масло ножем, перемішуючи шматочки з борошном, поки не утворяться крихти завбільшки з горошину, висипати в миску.

03

Додати холодну воду і замісити тісто, яке скачати в кулю.

04

На дно формочок для випічки з фігурними краями викласти по невеликому шматочку тіста і руками розподілити його по поверхні форми у вигляді кошика. Поставити форми в холодильник.

05

Приготувати заливку, для цього яйця змішати з вершками, додати мускат, шпинат і натертий на дрібній тертці сир, ще раз добре перемішати.

06

Форель відокремити від кісточок і шкіри. Нарізати тонкими смужками.

07

Смужки форелі скрутити невеликими рулетиками.

08

Дістати формочки з холодильника. На дно кожної форми додати по 1,5-2 ст. л. заливки. Зверху викласти рулетик і злегка притиснути його, щоб заливка піднялася до бортиків. При необхідності додати заливки.

09

Помістити формочки в попередньо розігріту до 180°C духовку на 50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min